Marja-Leena Lehtelä-Nurmi ihaili upeaa hirsihuvilaa vuosikausia, mutta hiljalleen se rapistui surkeaan kuntoon – Kunnes hän päätti pelastaa sen miehensä kanssa

Aamulehti etsii Pirkanmaan upeinta kotia. Esittelemme tänä kesänä kymmenen kaunista kotia, ja kesän lopuksi lukijat saavat valita niistä upeimman. Ensimmäisenä vuorossa on Marja-Leena Lehtelä-Nurmen ja Antti Nurmen 1800-luvulla rakennettu hirsitalo, jonka pariskunta on viidessätoista vuodessa kunnostanut uuteen loistoon. Katso, miltä talossa näyttää.

Pikkutyttönä Marja-Leena Lehtelä-Nurmi haaveili ihanasta parvekkeellisesta hirsitalosta, jonka ohi hän koulumatkoillaan käveli. Nyt Luopioisten rauhassa sijaitseva Villa Vuorela on hänen ja Antti Nurmen ylpeyden aihe.

5.7.2020 7:05 | Päivitetty 5.7.2020 15:46

Pälkäneen Luopioisissa, kivenheiton päässä kirkolta komeilee 120-vuotias hirsitalo, jota ohikulkijat pysähtyvät ihastelemaan lähes päivittäin.

– Eräs rouva juuri tunnusti, että jää joka kerta seisomaan talomme eteen, muttei koskaan kehtaa jäädä niin pitkäksi aikaa kuin haluaisi, Marja-Leena Lehtelä-Nurmi kertoo.

Mikä?

Villa Vuorela

Asukkaat: Eläkkeellä olevat Marja-Leena Lehtelä-Nurmi ja Antti Nurmi.

Sijaitsee: Luopioisissa Pälkäneellä, kivenheiton päässä kirkolta.

Rakennettu: Vuonna 1899. Nykyisten omistajien teettämä laajennusosa valmistui 2009.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut