Lähitorit avaavat ovensa tauon jälkeen Tampereella

Huonontunut koronatilanne sulki palveluja tammikuussa. Loputkin palvelut pyritään avaamaan lähiviikkoina.

20.2. 16:27

Aamulehti

Tampereella ryhdytään avaamaan koronan vuoksi tilapäisesti suljettuja palveluja, kaupungin tiedotteessa kerrotaan. Ensimmäisenä avattavien joukossa ovat muun muassa kaiken ikäisten kohtaamispaikkoina ja matalan kynnyksen neuvontapisteinä toimivat lähitorit.

Palveluja suljettiin alun perin huonontuneen koronatilanteen vuoksi, kun niiden henkilökuntaa jouduttiin siirtämään muualle töihin turvaamaan kriittisiä sosiaali- ja terveyspalveluita. Lähitorit ovat olleet suljettuina 24. tammikuuta alkaen.

Lue lisää: Päivätoimintakeskus Pähee ja muita kohtaamispaikkoja suljetaan tilapäisesti Tampereella – henkilökunta siirtyy turvaamaan kriittisiä palveluja

Lähitoreilla käynnistyy 21. helmikuuta alkaen jälleen ohjaus ja neuvonta sekä ryhmätoiminta ja tapahtumat. Tampereella toimii yhteensä 15 lähitoria. Palvelut käynnistyvät osalla lähitoreista vaiheittain.

Myös kehitysvammaisten asumisyksiköitä auttava Havu-tiimi jatkaa toimintaansa tauon jälkeen. Lisäksi vastaanottotoiminnan kuntoutuspalveluiden koko henkilökunta palaa omiin tehtäviinsä 28. helmikuuta alkaen.

Koronatilanteen huonontumisen vuoksi myös muita palveluja jouduttiin sulkemaan tammikuussa. Muun muassa päihtyneiden päivätoimintakeskus Pähee ja ikäihmisten päiväkeskustoiminta ovat olleet suljettuna ja tauolla. Loputkin suljetut palvelut pyritään avaamaan lähiviikkoina, jos koronatilanne pysyy rauhallisena.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut