Koronaministereiltä kovaa tekstiä, näitä suosituksia esitetään: koululaisille koronatestaus kahdesti viikossa, kaikille ravintoloille tiukimmat aukiolot, sisätilat kiinni myös lapsilta

Sosiaali- ja terveysministeriö ehdotti aiemmin viikolla koulujen kevätlukukauden aloittamista etäopetusjaksolla. Hallitus kuitenkin päätti myöhään perjantaina, että laajaa etäkoulusuositusta ei anneta, vaan päätöksiä on tehtävä alueellisesti siellä, missä tautitilanne niin edellyttää.

Ministeri Krista Kiuru (sd.) kertoi perjantai-iltana medialle koronaministerien ryhmän kokouksen tuloksista. Kuva on otettu ennen kokouksen alkua.

7.1. 8:34 | Päivitetty 9.1. 14:54

Aamulehti

Hallitus ei anna Suomeen yleistä etäopetussuositusta. Koronaministereiden ryhmä kuitenkin päätti, että koulujen koronaturvallisuuden varmistamiseksi koululaisille tullaan tarjoamaan kaksi kotitestiä viikossa. Maskisuositus kouluissa jatkuu. Ministeri Krista Kiuru (sd.) kertoi hallituksen koronaministereiden kokouksen tuloksesta Säätytalon portailla myöhään perjantai-iltana. Päätös tehtiin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) näkemyksen mukaisesti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut