Kuntosalilla Valkeakoskella järjestettiin synttärit, vaikka avi on käskenyt sulkea kuntosalit. Mitä avin uudet rajoitukset Pirkanmaalla tarkoittavat? - Koronavirus - Aamulehti

Niilo Rantanen järjesti kuntosalillaan synttärit koronarajoituksista huolimatta, ja avin mukaan niin saa tehdä – näin Pirkanmaan rajoitukset toimivat käytännössä

Aluehallintovirasto päätti jatkaa Pirkanmaalla liikunta- ja harrastustiloja koskevia rajoituksia tammikuun lopulle asti. Kysyimme avilta, mitä uudet rajoitukset käytännössä tarkoittavat ja mitä yritysten pitää nyt tehdä. Selvisi, että esimerkiksi sulkapalloa saa pelata kaverin kanssa.

Valkeakoskelainen liikunta-alan yrittäjä Niilo Rantanen valittelee rajoitusten iskevän moniin yrittäjiin rajusti. ”Minullakin on tässä elanto kiinni ja yrityslainan panttina oma talo.”

30.12.2021 16:26

Aamulehti

Valkeakoskelainen liikunta-alan yrittäjä Niilo Rantanen, 27, teki keskiviikkona repäisevän eleen ja kutsui Facebookissa kaikki Kerhis Gym –kuntosalinsa asiakkaat syntymäpäivilleen kuntosalille torstaina 30. joulukuuta.

Kuntosalit ja muut liikuntatilat on aluehallintoviraston (avi) päätöksellä suljettu Pirkanmaalla 7. tammikuuta asti. Rantanen perustaa kutsunsa siihen, että avin päätös ei koske yksityis- ja perhe-elämää. ”Olen sulkenut kuntosalin, kuten avi käskee, mutta pidän kuntosalilla yksityistilaisuuden”, hän sanoo ja jatkaa:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut