Korona levisi Keuruun valtuustoseminaarissa, tämä ryppäästä tiedetään - Koronavirus - Aamulehti

Korona levisi Keuruun valtuusto­seminaarissa, tämä tartunta­ryppäästä tiedetään nyt – ”Näköjään varotoimetkaan eivät riitä”

Keuruun kaupunginvaltuusto järjesti jouluviikolla seminaarin hotelli Keurusselässä. Nyt useilla tilaisuuteen osallistuneilla ja ainakin yhdellä hotellin työntekijällä on todettu koronatartunta.

Usealla Keuruun kaupunginvaltuuston seminaariin osallistuneella on todettu koronatartunta. Seminaari järjestettiin 21. joulukuuta hotelli Keurusselässä. Kuvassa hotelliyrittäjä Iris Mäkinen, valtuuston puheenjohtaja Markku Puro ja kaupunginjohtaja Noora Pajari.

27.12.2021 17:22

Usealla Keuruun kaupungin­valtuuston strategia­seminaariin osallistuneella on todettu korona­virus­tartunta. Seminaari järjestettiin viime viikon tiistaina 21. joulukuuta Keuruulla hotelli Keurusselässä.

”Moni oireinen odottaa koronatestiin pääsyä. Myös muutamalla hotellin työntekijällä on todettu oireita”, toteaa kaupunginjohtaja Noora Pajari. Pajari kertoo, että kotitestin antaman positiivisen tuloksen mukaan myös hän kuuluu tartunnan saaneiden joukkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut