Saako padelkenttä olla auki? Mitkä rajoitukset kylpylää koskevat? Näin avi vastaa - Koronavirus - Aamulehti

Jopa saman alan yrittäjät tulkitsevat koronarajoituksia eri tavoin – Avi puuttui osan toimintaan Pirkanmaalla: ”Tahallisesti ei ole tarkoitus tehdä väärin”

Aluehallintoviraston Pirkanmaalle määräämät tuoreimmat koronarajoitukset ovat aiheuttaneet hämmennystä. Jouluna esimerkiksi osa tamperelaisista padel- ja tenniskentistä piti ovensa kiinni, osa taas auki. Aluehallintovirasto on joutunut puuttumaan osan yrityksistä toimintaan.

Tampereen tenniskeskus piti vielä maanantaina 27. joulukuuta kenttänsä auki pelaajille. Tatu Koivula ja Laura Ristolainen pelasivat keskuksen kentällä sulkapalloa. Aluehallintoviraston tuoreimpia koronarajoituksia on tulkittu Pirkanmaalla eri tavoin.

27.12.2021 20:18

Aamulehti

Aluehallintoviraston (avi) tuoreimmat koronarajoitukset ovat aiheuttaneet sekaannusta Pirkanmaalla. Yritykset ja toimijat ovat tulkinneet avin 23. joulukuuta määräämiä rajoituksia eri tavoin.

Esimerkiksi Ikaalisten kylpylä ilmoitti jouluaattona pitävänsä allasosastona auki vedoten osaston ravintolaan. Yritys perusteli ratkaisuaan avin päätöksen kohdalla, jossa avataan tartuntatautilain pykälää 58d. Siinä sanotaan, ettei pykälää voida soveltaa ravitsemistoiminnan harjoittajiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut