Taysin henkilöstö on nyt äärirajoilla, potilaspaikat lähes täynnä ja rokotuspisteillä käynnissä ”tsunami” – Tällainen on Pirkanmaan koronatilanne: ”On todella korkea aika varautua” - Koronavirus - Aamulehti

Taysin henkilöstö on nyt äärirajoilla, potilaspaikat lähes täynnä ja rokotuspisteillä käynnissä ”tsunami” – Tällainen on Pirkanmaan koronatilanne: ”On todella korkea aika varautua”

Aamulehti luotsasi keskiviikkona aamupäivällä suoran koronastudion, jossa kerrottiin viimeisimmät tiedot koronavirustilanteesta Pirkanmaalla. Nyt Taysissa varaudutaan epidemian laajenemiseen resurssien ollessa äärirajoilla. Studiossa olivat keskustelemassa johtajaylilääkäri, ylilääkäri ja hoitotyön päällikkö.

Taysin infektioyksikön ylilääkäri Jaana Syrjänen totesi Aamulehden studiokeskustelussa, ettei helposti leviävää omikron-virusmuunnosta ole toistaiseksi varmistettu Pirkanmaalla, mutta todennäköisesti sitä on jo alueella.

22.12.2021 14:28

Aamulehti

Pirkanmaan alati hankaloitunut koronatilanne on herättänyt keskustelua ja huolta muun muassa terveydenhuollon kyvystä vastata pahentuneeseen epidemiatilanteeseen. Aamulehti luotsasi 22. joulukuuta koronavirustilanteen keskiössä toimivien asiantuntijoiden kanssa livenä näytetyn keskustelutilaisuuden, jossa käsiteltiin Pirkanmaan epidemiatilannetta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut