Kun ulkoministeri Haavisto sai tietää koronatartunnasta, Kalervo Kummola toimitti tälle listan noin 15 aitiossa olleesta – mukana poliitikkoja ja vaikuttajia: ”Haavisto toimi hyvin vastuunalaisesti” - Koronavirus - Aamulehti

Kun ulkoministeri Haavisto sai tietää koronatartunnasta, Kalervo Kummola toimitti tälle listan noin 15 aitiossa olleesta – mukana poliitikkoja ja vaikuttajia: ”Haavisto toimi hyvin vastuunalaisesti”

Ulkoministeri Pekka Haavistolla todettiin lauantaina koronavirustartunta. Haavisto oli perjantaina seuraamassa Tapparan ja Ilveksen välistä jääkiekko-ottelua Nokia-areenalla.

Kimmo Sasi, Kalervo Kummola ja Arto Nyberg kommentoivat tuoreeltaan ulkoministeri Pekka Haaviston tartuntaa. Kaikki kolme tapasivat Haaviston perjantaina Nokia-areenan ensimmäisessä paikallisottelussa.

5.12.2021 10:08 | Päivitetty 5.12.2021 14:18

Aamulehti

Suomen ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) on sairastunut koronavirukseen. Tauti on Haavistolla oireeton. Valtioneuvoston viestintäjohtajan mukaan koronavirustesti tehtiin työmatkan vuoksi.

Lue lisää: Ulkoministeri Pekka Haavistolla on todettu koronatartunta – vieraili vielä perjantaina Tampereen Nokia-areenalla

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut