Pirkanmaalla on todettu 66 uutta koronavirustartuntaa - Koronavirus - Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu 66 uutta koronavirustartuntaa

Yhteensä Pirkanmaalla on todettu epidemian alusta alkaen 12 539 tartuntaa.

Kuva on otettu Tampereen messu- ja urheilukeskuksen koronatestauksesta 29. heinäkuuta.

23.11. 8:49

Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu 66 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) tiistaina. Tartunnat on todettu maanantaina.

Yhteensä Pirkanmaalla on todettu epidemian alusta alkaen 12 539 tartuntaa.

Maanantaina Tays kertoi kootusti viikonlopun tartunnoista. Uusia koronavirustartuntoja oli viikonlopun aikana yhteensä 303. Perjantaina tartuntoja oli 100, lauantaina 120 ja sunnuntaina 83.

Lue lisää: Pirkanmaalla on todettu viikonlopun aikana 303 uutta koronavirustartuntaa

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä kertoo tänään kello 15.30 jälleen alueen koronavirustilanteesta. Ohjausryhmä eli koronanyrkki käy infossa läpi Pirkanmaan koronatilannetta ja mahdollisia uusia suosituksia ja rajoituksia.

Lue lisää: Suora lähetys tiistaina kello 15.30: Pirkanmaan koronanyrkki kertoo tautitilanteesta – Onko uusille rajoituksille tarvetta?

Viime viikolla koronanyrkki esitti, että sairaanhoitopiirin alueella otetaan käyttöön kokoontumisrajoituksia osaan tapahtumista. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (avi) kertoi maanantaina rajoituspäätöksestään. Yli 100 ihmisen sisätapahtumia aletaan osittain rajoittaa, ellei käytössä ole muun muassa koronapassia. Rajoitukset astuvat voimaan 24. marraskuuta keskiviikkona.

Lue lisää: Avi määräsi kokoontumisrajoituksia sisätiloihin Pirkanmaalle – koronapassi on vaihtoehto rajoituksille

Pirkanmaalle päädyttiin asettamaan kokoontumisrajoituksia, koska tautitilanteessa ei ole näkyvissä nopeaa käännettä parempaan.

Infotilaisuudessa kuullaan, miten alueen tartuntatilanne on viimeisen viikon aikana kehittynyt. Onko koronanyrkillä tarvetta esittää esimerkiksi uusia suosituksia tai ehdottaa rajoituksia aville?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut