Pirkanmaalla on todettu viikonlopun aikana 303 uutta koronavirustartuntaa - Koronavirus - Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu viikonlopun aikana 303 uutta koronavirustartuntaa

Yhteensä Pirkanmaalla on todettu epidemian alusta alkaen 12 473 tartuntaa.

Koronatestin analysointia Fimlabissa.

22.11. 9:19 | Päivitetty 22.11. 12:40

Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu viikonlopun aikana 303 uutta koronavirustartuntaa, kertoi Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) maanantaina. Tartunnat ovat perjantailta, lauantailta ja sunnuntailta, sillä Tays kertoo viikonloppuna todetut tartunnat kootusti maanantaina.

Perjantaina tartuntoja oli 100, lauantaina 120 ja sunnuntaina 83. Tartunnat kirjataan aina seuraavana päivänä, eli maanantaina 22.11. marraskuuta kerrotaan sunnuntain 21. marraskuuta tartunnat.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tietojen perusteella Taysin erityisvastuualueella on maanantaina hoidettavana 30 koronapotilasta.

Taysin erityisvastuualueeseen kuuluvat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin lisäksi myös Kanta-Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.

Lue lisää: Koronapassia tarvitseva voi yllättyä – Testitulos saattaa näkyä Omakannassa vasta päivien päästä: ”Tämä on ensisijaisesti rokote­kieltäytyjien ongelma”

Lue lisää: Näin Itävalta luisui Euroopan pahimmaksi koronapesäkkeeksi: Pirkanmaan kokoisella alueella on enemmän tartuntoja kuin koko Suomessa – Nyt maa käy taistoon pakkorokotuksin ja suluin

Lue lisää: Näin koronatilanne kehittyi marraskuun kolmannella viikolla: Keski-Euroopan koronatilanne pahentunut rajusti, Pirkanmaalla korkeita tartuntamääriä

Päivitys 22.11.2021: Päivitetty juttuun tuore luku sairaalahoidossa olevista Taysin erityisvastuualueella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut