Pirkanmaalla on todettu 123 uutta koronavirustartuntaa - Koronavirus - Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu 123 uutta koronavirustartuntaa

Yhteensä Pirkanmaalla on todettu epidemian alusta alkaen 12 042 tartuntaa.

Kuva on otettu Tampereen messu- ja urheilukeskuksen koronatestauksesta 29. heinäkuuta.

18.11. 9:21 | Päivitetty 18.11. 10:26

Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu 123 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) torstaina. Tartunnat on todettu keskiviikkona.

Yhteensä Pirkanmaalla on todettu epidemian alusta alkaen 12 042 tartuntaa.

Keskiviikkona Tays kertoi 131 uudesta tartunnasta. Kyseessä oli koko epidemia-ajan toiseksi korkein päivälukema. Tiistaina Tays kertoi 27 tartunnasta.

Maanantaina kerrottiin viikonlopun ajan tartunnoista. Perjantailta, lauantailta ja sunnuntailta kertyi yhteensä 292 uutta koronavirustartuntaa. Perjantaina tartuntoja oli 83, lauantaina 158 ja sunnuntaina 51. Lauantaina Pirkanmaalla todettujen tartuntojen määrä oli tähän mennessä korkein päiväkohtainen lukema koko epidemian aikana. Tänään kerrottu tartuntamäärä 123 on näin ollen kolmanneksi suurin tartuntamäärä.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tietojen perusteella Taysin erityisvastuualueella on tällä hetkellä hoidettavana 34 koronapotilasta.

Taysin erityisvastuualueeseen kuuluvat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin lisäksi Kanta-Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.

Omaolon koronatestiajanvarauksen häiriö on korjattu

Tampereella ja Orivedellä Omaolo-verkkopalvelun koronatestiajanvarauksessa ollut häiriö on saatu korjattua ja ajanvaraus toimii jälleen normaalisti. Asiasta kertoi Tampereen kaupunki torstaina aamulla. Häiriö alkoi keskiviikkona 17.11. aamulla. Häiriön aikana palvelun kautta ei voinut varata aikaa koronatestiin.

Lue lisää: Kaikki koronaviruksesta: Tehohoitoon joutuneiden uusien koronapotilaiden määrä kasvoi viikossa yli 50 prosenttia – Omaolon koronatestien ajanvarauksen häiriö on korjattu

Lue lisää: Pirkanmaalla on todettu 131 uutta koronavirustartuntaa – Epidemian ajan toiseksi korkein päivälukema

Lue lisää: Koronanyrkki haluaa Pirkanmaalle rajoituksia suuriin konsertteihin ja urheilu­tapahtumiin – ”Vasta viime käden keinona olisi lasten harrastuksiin puuttuminen”

Päivitys 18.11.2021 kello 9.34: Lisätty tieto Omaolo-palvelun häiriön korjaamisesta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut