Pirkanmaan koronaluvut 16.11. - Koronavirus - Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu 27 uutta koronavirustartuntaa

Yhteensä Pirkanmaalla on todettu epidemian alusta alkaen 11 788 tartuntaa.

Helsinkiläiseen Wallis-karaokebaariin ei ollut lokakuussa asiaa ilman koronapassia. Myös Tampereella on nyt valmistauduttu koronapassien laajamittaiseen käyttöönottoon.

16.11. 9:11

Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu 27 uutta koronavirustartuntaa, kertoi Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) tiistaina. Tartunnat on todettu maanantaina.

Yhteensä Pirkanmaalla on todettu epidemian alusta alkaen 11 788 tartuntaa.

Maanantaina Tays kertoi, että Pirkanmaalla on todettu viikonlopun aikana 292 uutta koronavirustartuntaa, Tartunnat olivat perjantailta, lauantailta ja sunnuntailta.

Perjantaina tartuntoja oli 83, lauantaina 158 ja sunnuntaina 51. Lauantaina Pirkanmaalla todettujen tartuntojen määrä oli tähän mennessä korkein päiväkohtainen lukema koko epidemian aikana. Toiseksi suurin tartuntamäärä eli 112 tartuntaa kerrottiin 30.7.2021.

Viime viikolla (9.–15.11.) Tays kertoi kaikkiaan 573 uudesta tartunnasta. Sitä edellisten 7 päivän aikana Tays kertoi 452 tartunnasta.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tietojen perusteella Taysin erityisvastuualueella on tällä hetkellä hoidettavana 33 koronapotilasta.

Taysin erityisvastuualueeseen kuuluvat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin lisäksi myös Kanta-Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.

Lue lisää: Suora lähetys kello 15.30: Miten käy pikkujoulujen? Tuleeko Pirkanmaalle uusia rajoituksia? Koronanyrkki kertoo tuoreimmat tiedot tauti­tilanteesta

Pirkanmaan koronanyrkki kokoontuu tiistaina ja kertoo koronatilanteesta sekä mahdollisten uusien rajoitusten suosittelusta alueelle Aamulehden suorassa lähetyksessä kello 15.30.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut