Pirkanmaan koronaluvut 15.11. - Koronavirus - Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu viikonlopun aikana 292 uutta koronavirustartuntaa – lauantain tartuntamäärä epidemian korkein

Yhteensä Pirkanmaalla on todettu epidemian alusta alkaen 11 761 tartuntaa.

Koronatestausta tehdään Tampereella maanantaista alkaen ainoastaan Nekalan koronatestauspisteessä Viinikankadulla.

15.11. 9:20

Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu viikonlopun aikana 292 uutta koronavirustartuntaa, kertoi Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) maanantaina. Tartunnat ovat perjantailta, lauantailta ja sunnuntailta, sillä Tays kertoo viikonloppuna todetut tartunnat kootusti maanantaina.

Perjantaina tartuntoja oli 83, lauantaina 158 ja sunnuntaina 51. Tartunnat kirjataan aina seuraavana päivänä, eli maanantaina 15. marraskuuta kerrotaan sunnuntain 14. marraskuuta tartunnat.

Lauantaina Pirkanmaalla todettujen tartuntojen määrä on tähän mennessä korkein päiväkohtainen lukema koko epidemian aikana. Toiseksi suurin tartuntamäärä eli 112 tartuntaa kerrottiin 30.7.2021.

Viimeisen 7 vuorokauden aikana (9.–15.11.) Tays on kertonut 573 uudesta tartunnasta. Sitä edellisten 7 päivän aikana Tays kertoi 452 tartunnasta.

Lue lisää: Hakametsän testipaikka suljetaan sunnuntain jälkeen – Koronatestausta tehdään Tampereella enää yhdessä paikassa

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tietojen perusteella Taysin erityisvastuualueella on tällä hetkellä hoidettavana 33 koronapotilasta.

Taysin erityisvastuualueeseen kuuluvat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin lisäksi myös Kanta-Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut