Kaikki koronatestit tehdään jatkossa Nekalassa - Koronavirus - Aamulehti

Hakametsän testipaikka suljetaan sunnuntain jälkeen – Koronatestausta tehdään Tampereella enää yhdessä paikassa

Koronanäytteitä otetaan Hakametsän testiteltalla viimeisen kerran 14. marraskuuta. Sen jälkeen kaikki testattavat ohjataan Nekalaan näytteenottoon.

Tampereen Hakametsän koronatestipaikka suljetaan. Kätilöopiskelija Camilla Tammi otti autossa istuvalta henkilöltä näytteen syyskuussa.

14.11. 8:06

Aamulehti

Koronatestaus Hakametsän drive-in-teltassa päättyy. Viimeinen testauspäivä autoteltalla on sunnuntaina 14. marraskuuta.

Jatkossa testausta tehdään Tampereella ainoastaan Nekalan koronatestauspisteellä Viinikankadulla. Hakametsän jäähallin parkkipaikalla koronanäytteenotto on voitu tehdä autossa istuvalta, mutta ilmojen viiletessä näytteenottopiste suljetaan.

Nekalassa asioidaan ajanvarauksella ja jalkaisin. Ajanvarauksen yhteydessä testiin tulija saa saapumisohjeen, jossa annetaan tarkempia ohjeita.

Laboratorioyritys Fimlab järjestää Tampereella julkisen terveydenhuollon koronatestauksen. Lisäksi yksityiset toimijat järjestävät maksullista testausta myös Tampereella.

Nekalan koronanäytteenotto palvelee maanantaista alkaen joka päivä kello 8–20 osoitteessa Viinikankatu 44 G.

Ajan voi varata soittamalla terveyspalveluiden puhelimeen tai tekemällä Omaolo-testin verkossa. Kaupunki neuvoo yli 12-vuotiaita hakeutumaan lievistäkin oireista testiin, jos henkilö on asiakastyössä sosiaali- ja terveydenhuollossa, vasta altistunut tai rokottamaton eikä ole sairastanut koronainfektiota.

Koronanäytteenottoa on tehty Hakametsän jäähallin parkkipaikalle pystytetyssä teltassa. Se suljetaan nyt kun ilmat viilenevät.

Lue lisää: Mikä on koronaviruksen uusi delta plus -variantti ja pitääkö siitä huolestua? – Näin asiantuntijat vastaavat

Lue lisää: Rokotusbussista tuli hitti, ja se jatkaa ajoaan Tampereella myös marraskuussa – katso listasta bussin pysäkit ja aikataulut

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut