Pirkanmaan koronaluvut 12.11. - Koronavirus - Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu 74 uutta koronavirustartuntaa

Yhteensä koko pandemia-aikana Pirkanmaalla on todettu 11 469 tartuntaa.

Tays on kertonut yhteensä 281 tällä viikolla todetusta tartunnasta.

12.11. 9:05

Pirkanmaalla on todettu 74 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) perjantaina. Tartunnat ovat torstailta.

Yhteensä epidemian alusta alkaen Pirkanmaalla on todettu 11 469 koronavirustartuntaa.

Tays kertoi viime viikon ajalta yhteensä 452 uudesta tartunnasta. Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä kertoi tiistaina, että suurin osa tartunnoista tulee edelleen perhepiirissä ja ystävien kesken. Maanantaina todettiin 48 tartuntaa, tiistaina 90 ja keskiviikkona 69.

Lue lisää: Pahentunut koronatilanne on tuomassa Pirkanmaalle rajoituksia: ”Huolestuttavat merkit ovat näkyvissä” – avaamme, mitä nyt pohditaan ja millä aikataululla

Tays ei enää tiedota Fimlabissa tehtyjen koronatestien määristä, koska testausta on suunnattu nyt kohderyhmille, joilla on aiempaa todennäköisemmin positiivinen koronatestitulos. Testimäärät eivät ole vertailukelpoisia aiemmin julkaistuihin lukuihin, eivätkä myöskään ilmaantuvuusluvut eivät ole vertailukelpoisia aikaan, jolloin testiin ohjattiin matalalla kynnyksellä.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tietojen perusteella Taysin erityisvastuualueella on tällä hetkellä hoidettavana 47 koronapotilasta. Tiedot päivittyivät torstaina.

Taysin erityisvastuualueeseen kuuluvat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin lisäksi myös Kanta-Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut