Pirkanmaan koronavirustartunnat 9.11.2021 - Koronavirus - Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu 48 uutta koronavirustartuntaa

Yhteensä koko pandemia-aikana Pirkanmaalla on todettu 11 236 tartuntaa.

Fimlab ottaa vielä tämän viikon koronanäytteitä Hakametsän jäähallin parkkipaikalla Tampereella. Ensi viikolla testaus siirtyy kokonaan Nekalaan.

9.11. 8:49

Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu 48 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) tiistaina. Tartunnat ovat maanantailta.

Yhteensä epidemian alusta alkaen Pirkanmaalla on todettu 11 236 koronavirustartuntaa.

Tays kertoi viime viikon ajalta yhteensä 452 uudesta tartunnasta. Maanantaina Tays kertoi kerralla kolmen päivän testien tulokset. Perjantaista sunnuntaihin uusia tartuntoja todettiin Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä 191 kappaletta.

Tays ei enää tiedota Fimlabissa tehtyjen koronatestien määristä, koska testausta on suunnattu nyt kohderyhmille, joilla on aiempaa todennäköisemmin positiivinen koronatestitulos. Testimäärät eivät ole vertailukelpoisia aiemmin julkaistuihin lukuihin, eivätkä myöskään ilmaantuvuusluvut eivät ole vertailukelpoisia aikaan, jolloin testiin ohjattiin matalalla kynnyksellä.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tietojen perusteella Taysin erityisvastuualueella on tällä hetkellä hoidettavana 45 koronapotilasta. Tiedot päivittyivät maanantaina.

Taysin erityisvastuualueeseen kuuluvat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin lisäksi myös Kanta-Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.

Pirkanmaan koronanyrkki kokoontuu tiistaina ja kertoo koronatilanteesta suorassa lähetyksessä kello 15.30.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut