Pirkanmaan koronavirustartunnat 2.11.2021 - Koronavirus - Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu 50 uutta koronavirustartuntaa

Yhteensä koko pandemia-aikana Pirkanmaalla on todettu 10 786 tartuntaa.

Fimlab ottaa ainakin toistaiseksi koronanäytteitä Hakametsän jäähallin parkkipaikalla Tampereella. Drive-in-piste on käytössä niin kauan kuin siellä tarkenee ottaa näytteitä. Sydäntalvella testauksen on tarkoitus siirtyä kokonaan Nekalan testauspisteelle.

2.11. 8:49

Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu 50 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) tiistaina. Tartunnat ovat maanantailta.

Yhteensä epidemian alusta alkaen Pirkanmaalla on todettu 10 786 koronavirustartuntaa.

Viime viikon aikana kerrottiin yhteensä 340 tartunnasta.

Tays ei enää tiedota Fimlabissa tehtyjen koronatestien määristä, koska testausta on suunnattu nyt kohderyhmille, joilla on aiempaa todennäköisemmin positiivinen koronatestitulos. Testimäärät eivät ole vertailukelpoisia aiemmin julkaistuihin lukuihin, eivätkä myöskään ilmaantuvuusluvut eivät ole vertailukelpoisia aikaan, jolloin testiin ohjattiin matalalla kynnyksellä.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tietojen perusteella Taysin erityisvastuualueella on tällä hetkellä hoidettavana 42 koronapotilasta. Tiedot päivittyivät maanantaina. Tehohoidettavien määrä oli noussut perjantaista kahdella ja erikoissairaanhoidossa yhdellä. Sen sijaan perusterveydenhuollon koronapotilaiden määrä laski yhdellä.

Taysin erityisvastuualueeseen kuuluvat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin lisäksi myös Kanta-Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut