Pirkanmaalla on todettu 45 uutta koronavirustartuntaa - Koronavirus - Aamulehti

Pirkanmaalla on todettu 45 uutta koronavirustartuntaa

Koko epidemian aikana Pirkanmaalla on raportoitu tähän mennessä yhteensä 10 441 koronatartuntaa.

Näin koronanäytteiden ottaminen sujui Rauman terveyskeskuksella 21. toukokuuta.

26.10. 8:55

Aamulehti

Pirkanmaalla on varmistunut 45 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) tiistaina.

Tällä viikolla Tays on kertonut yhteensä 71 tartunnasta Pirkanmaalla. Viime viikolla Tays kertoi kaikkiaan 289 tapauksesta.

Koko epidemian aikana Pirkanmaalla on raportoitu tähän mennessä yhteensä 10 441 koronatartuntaa.

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä eli koronanyrkki kertoo tiistaina iltapäivällä jälleen tuoreimmat tiedot Pirkanmaan tautitilanteesta ja jäljitystyön tuloksista. Pirkanmaan koronatilanne on pysynyt viime viikot tasaisena.

Huolta on herättänyt sairaalahoidon tilanne. Maanantaina Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueella oli sairaalahoidossa 33 koronapotilasta, joista kolme oli tehohoidossa.

Lue lisää: Mihin suuntaan koronatilanne on kehittynyt Pirkanmaalla? Aamulehti näyttää koronanyrkin infon suorana kello 15.30 alkaen

Tays ei kerro enää päivittäin testattujen määrää, koska testauskäytäntöjen muutos vähentää koronalukujen vertailtavuutta. Fimlab ottaa Pirkanmaalla valtaosan koronavirusnäytteistä.

Fimlabista testituloksen saa tiistaina keskimäärin kahdeksan tunnin kuluttua näytteenotosta, laboratorioyhtiö kertoo. Maanantaina testin keskimääräinen vasteaika oli seitsemän tuntia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut