Suora lähetys: Pirkanmaan koronanyrkki kertoo tuoreimmat tiedot tautitilanteesta - Koronavirus - Aamulehti

Kouluissa rokotus­tavoitteeseen on vielä matkaa – Pirkanmaan koronanyrkki kertoi tuoreet tiedot, mutta ei ottanut kantaa koronapassiin

Rokotuskattavuus laahaa jäljessä erityisesti 12–15-vuotiaissa. Heistä kymmenen prosenttia ehtinyt saada Pirkanmaalla kaksi rokotetta. Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä tiedotti tilanteesta tiistaina. Tilaisuuden tallenteen näet tästä jutusta. Jutun lopussa on myös tekstimuotoinen hetki hetkeltä -seuranta.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän tiedotustilaisuudessa ovat mukana johtajaylilääkäri Juhani Sand (vas.), infektioyksikön ylilääkäri Jaana Syrjänen ja apulaisylilääkäri Janne Laine Tampereen yliopistollisesta sairaalasta.

12.10.2021 10:26

Aamulehti

Pirkanmaan koronatartunnoissa on ollut kaksi peräkkäistä kasvun viikkoa. Tilanne oli ennakoitavissa, totesi Tampereen yliopistollisen sairaalan (Tays) johtajaylilääkäri Juhani Sand alueellisen pandemiaohjausryhmän kokouksessa tiistaina.

”Yhteiskuntaa on avattu ja Pirkanmaallakin kokoontumiset ovat lisääntyneet ja kaupungilla liikkuu väkeä hyvin runsaasti.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut