Jopa sadan hengen luentoja, riittävä väljyys toteutetaan ilman metrimääräisiä turvavälejä – Tällaiset ovat Tampereen korkeakoulujen koronatoimet - Koronavirus - Aamulehti

Jopa sadan hengen luentoja, riittävä väljyys toteutetaan ilman metrimääräisiä turvavälejä – Tällaiset ovat Tampereen korkeakoulujen koronatoimet

Korkeakouluopiskelijoista osa on jo aloittanut opintonsa, ja monella on meneillään orientaatioviikko. Korkeakoulut saavat päättää itse siitä, miten opetusta järjestetään.

Hanna Koivisto ja Ella Kokki olivat ensimmäisinä tyhjässä luentosalissa odottamassa tutorkoulutushetken alkamista. Kaksikko aloittaa opiskelijatuutoroinnin tiistaina. Autotekniikan opiskelijat odottivat opiskeluvuodelta etenkin eri alojen opiskelijoihin tutustumista.

23.8. 19:05

Aamulehti

– Olen kuullut, että etäopetuksessa aloittaneet eivät ole nähneet omia luokkiaan. Minä ainakin näen, jos ei nyt yön aikana tule mitään viestiä.

Näin Sampo Matinlassi kommentoi opiskelunsa alkua Tampereen ammattikorkeakoulussa. Matinlassi aloittaa tiistaina opinnot rakennustekniikan tutkinto-ohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos