Miten on sujunut 24 000 kävijän Tammerfest? Promoottorin mukaan turvavälit voidaan pitää, mutta sumppuihin ei puututa: ”Se on sitten asiakkaan oma päätös” - Koronavirus - Aamulehti

Miten on sujunut 24 000 kävijän Tammerfest? Promoottorin mukaan turvavälit voidaan pitää, mutta sumppuihin ei puututa: ”Se on sitten asiakkaan oma päätös”

Torstaina Ratinanniemessä alkanut Tammerfest huipentuu lauantaina. Toistaiseksi yleisö on promoottorin mukaan käyttäytynyt hyvin. Johtajaylilääkärin mukaan koronan osalta kokonaistilanne on pysynyt ”aika maltillisena”.

Promoottori Timo Isomäki ja johtajaylilääkäri Juhani Sand kommentoivat Aamulehdelle lauantaina, millaisissa merkeissä Tammerfestia on tähän mennessä vietetty.

24.7. 12:59

Aamulehti

Tammerfestin päätöspäivä starttasi lauantaina aurinkoisissa tunnelmissa. Festivaalin promoottorin Timo Isomäen mukaan kävijöiltä on tullut valtavasti hyvää palautetta.

– Asiakkaat ovat kiittäneet sitä, että Tammerfest on yleensä voitu järjestää ja he ovat päässeet viimeinkin juhlimaan ja voivat nauttia live-musiikista Suomen kesässä ja Tampereen keskustassa, Isomäki kertoo Aamulehdelle lauantai-aamuna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos