Ratinaan avataan Tampereen toinen walk in -rokotuslinja – ennen heinäkuun loppua halutaan rokottaa mahdollisimman moni - Koronavirus - Aamulehti

Ratinaan aukeaa Tampereen toinen walk in -rokotuslinja – Mahdollisimman moni halutaan rokottaa heinäkuussa: ”Sitten meillä on mahdollisuus palata siihen uuteen normaaliin”

Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio sanoo, että kynnys hakeutua rokotukseen ajanvarauksen kautta voi olla korkeampi kuin ilman ajanvarausta. Mahdollisimman moni halutaan Tampereella rokottaa heinäkuun aikana.

Ratinan stadionin tiloissa toimiva koronarokotuskeskus kuvattiin juuri ennen keskuksen avautumista maaliskuussa. Ensi maanantaista alkaen Ratinassa pääsee rokotettavaksi myös walk in-rokotuslinjalle.

16.7. 12:08

Aamulehti

Ratinaan avataan Tampereen toinen walk in -rokotuslinja, jossa voi saada ensimmäisen koronarokotteen ilman ajanvarausta. Vastaavanlainen rokotepaikka on toimii Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa.

Aamulehti vieraili alkuviikolla messu- ja urheilukeskuksen walk in -linjalla seuraamassa rokotteiden etenemistä. Tuolloin hoitotyön päällikkö Birgit Aikio kertoi, että suunnitelmissa ei ole toisen vastaavanlaisen pisteen avaaminen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: