Näin tieto rajoitusten kevenemisestä otettiin vastaan tunnetuissa tamperelaisravintoloissa: ”Sormet ristiin”

Pirkanmaalla on siirrytty koronatilanteessa perustasolle eli alimmalle tasolle. Tämä toi mukanaan kevennyksiä ravintoloiden rajoituksiin. Aamulehti kysyi Siipiweikkojen ja Periscopen toimitusjohtajilta, miten tieto vaikuttaa heidän toimintaansa.

Korona-aikana Siipiweikoilta on tehty paljon tilauksia muun muassa kotiinkuljetuspalveluiden kautta. Kuvassa Annastiina Pystynen ojensi siipitilauksen Woltin Ramesh Pandeylle Tampellan Siipiweikoilla tammikuussa 2020.

10.6.2021 20:10

Aamulehti

Siipiweikkojen toimitusjohtaja Laura Yli-Houhala on uusista kevennetyistä rajoituksista mielissään.

– Totta kai nämä kuulostavat paremmilta kuin aiemmin.

Lue lisää: Ravintolarajoituksia kevennetään Pirkanmaalla – jatkossa ovet voivat olla auki ja anniskelu jatkua pidempään

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut