Täyssulun jälkeinen aika arveluttaa tamperelaista ravintoloitsijaa - Koronavirus - Aamulehti

Täyssulun jälkeinen aika arveluttaa ravintoloitsijaa: ”Kello 18 kiinni ja muu on turhaa soutamista ja huopaamista”

Pääministeri Sanna Marin (sd.) kertoi torstaina, että ravintoloiden täyssulusta on tarkoitus luopua 18. päivänä huhtikuuta.

Ravintoloitsija Ilmari Saarikoski (vas.) ja ravintolapäällikkö Anne Mikkonen pakkasivat torstaina noutoruokatilausta Piemontessa Tampereella. Taustalla keittiömestari Amanda Salo.­

8.4. 19:35

Aamulehti

Mahdollinen ravintoloiden täyssulusta luopuminen vielä tässä kuussa ilahduttaisi Aamulehden haastattelemia tamperelaisravintoloitsijoita, mutta purun jälkeinen aika herättää tukun kysymyksiä.

Tampereen keskustassa Hellaa ja Huonetta sekä Piemontea pyörittävä ravintoloitsija Ilmari Saarikoski on pitänyt jäitä hatussa täyssulun ajan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?