Näissä paikoissa on voinut altistua koronavirukselle viikolla 7 - Koronavirus - Aamulehti

Näistä paikoista raportoitiin altistumisia helmikuun toiseksi viimeisellä viikolla Pirkanmaalla – listalla listalla baareja, kouluja, ravintoloita ja ruokakauppa

Pirkanmaalla on viikolla 7 eli 15.–21. helmikuuta ilmoitettu koronavirusaltistumisia useissa eri paikoissa. Kokoamme tähän juttuun listan paikoista, joissa mahdollisia altistumisia on todettu.

Pirkanmaalla on raportoitu viikolla 7 kolmesta paikasta, joissa on voinut altistua koronavirukselle.

18.2.2021 8:35 | Päivitetty 20.2.2021 22:02

Aamulehti

Viikolla 7 alkaen 15. helmikuuta on raportoitu altistumisista koronavirukselle kolmessa koulussa, yökahvilassa ja ruokakaupassa sekä useissa baareissa ja ravintoloissa.

Lauantaina 20. helmikuuta Tays tiedotti, että koronavirukselle on voinut altistua Tampereella Bar & Cafe Lategamessa keskiviikkona 17. helmikuuta kello 19–21. Lisäksi Pub Alibabassa Toijalassa on saattanut altistua maanantaina 15.2., tiistaina 16.2. ja torstaina 18.2. noin kello 11 aikaan.

Torstaina Tays tiedotti, että koronavirukselle on voinut altistua Tampereella 15.–16. helmikuuta ravintola Valtatie 30:ssa ja 15. helmikuuta ravintola Ohranjyvässä. Lisäksi altistumisia on voinut tapahtua 13. helmikuuta ravintola Aloha Ramenissa, O'Connell'sissa ja Majava Baarissa sekä 12. helmikuuta Sokos Herkussa.

Maanantaina Tays tiedotti, että koronalle on voinut altistua Tampereella Tekno night cafe Twenty One:ssa Tampereen keskustassa viime lauantaina 13. helmikuuta.

Twenty One toimii yökahvilana, joka on avoinna perjantaisin ja lauantaisin kello 00–06.

Perjantaina 19. helmikuuta Tays tiedottaa, että Tampereella Ravintola Hookissa on saattanut altistua koronavirukselle 13. helmikuuta kello 19–21.

Tays kehottaa näissä paikoissa olleita tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan testiin viipymättä lievissäkin koronaoireissa.

Kolmessa koulussa tartunta

Roukon yhtenäiskoulussa Valkeakoskella on todettu uusi koronavirustartunta, Valkeakosken kaupunki tiedotti perjantaina. Jo keskiviikkona kaupunki kertoi korona-altistumisesta koulussa. Uusi tartunta liittyy aiemmin ilmi tulleeseen tapaukseen.

Keskiviikkona altistuneiden määrää kartoitettiin. Altistuneet saivat tiedon Wilma-viestillä, jossa on kerrottu karanteenin kesto ja tarkemmat karanteeniohjeet. Mikäli oppilas tai henkilökuntaan kuuluva on käyttänyt maskia ohjeistuksen mukaisesti, häntä ei katsota altistuneeksi.

Uuden tartunnan myötä karanteeniin on asetettu 11 ihmistä. On mahdollista, että karanteeniin asetettavia tulee vielä lisää. Lisäksi selvitetään myös koulun henkilökunnan ja oppilaiden maskin käyttöä, Valkeakoski kertoo.

Tietolan koulualtistumiseen liittyen ei ole tullut tietoon jatkotartuntoja, Valkeakoski tiedottaa.

Toivion koulussa Pirkkalassa on todettu koronavirustapaus, minkä seurauksena 22 henkilöä on asetettu karanteeniin. Pirkkalan kunta kertoi asiasta keskiviikkona. Tartunnasta viestittiin altistuneille tiistai-iltana. Etäopetus karanteeniin määrätyille oppilaille alkoi keskiviikkona.

Hatanpää koulu tiedotti perjantaina, että koulussa on todettu koronavirusaltistuminen. Koulun lähettämässä Wilma-viestissä kerrotaan, että yksi koronatartunnan saanut on ollut Hatanpään koulun Haapakujan yksikön tiloissa.

Sairastuneen kanssa lähikontaktissa olleet on kulun mukaan asetettu karanteeniin. Muuten lähiopetus jatkuu normaalisti. Tiloissa, jossa sairastunut on ollut, toteutetaan hygieniasiivous.

Nokian kaupunki tiedotti perjantaina iltapäivällä, että Harjuniityn koulussa on todettu mahdollisia altistumisia koronavirukselle. Asiasta on tiedotettu oppilaiden huoltajia Wilma-viestillä.

Kaupungin tiedotteen mukaan yksi koululuokka on asetettu karanteeniin. Muiden koulutyö jatkuu normaalisti. Kaupungin tiedotteessa muistutetaan, että kouluun ei saa tulla lievissäkään koronaan viittaavissa oireissa.

Lue lisää: ”Tätä on odotettu ja kirjelmöity” – koronanyrkin päätös otettiin Pirkanmaalla ilolla vastaan, harrastukset aukeavat nopeasti

Lue lisää: Koronavilkku hälytti 46 tartunnan saaneelle Pirkanmaalla – kuusi lähti sen perusteella testiin

Altistumistiedot viikolla 7

Tampere

Bar & Cafe Lategame 17. helmikuuta kello 19–21.

Ravintola Valtatie 30 15.–16. helmikuuta kello 11–12.

Ohranjyvä 15. helmikuuta kello 18–19.

Tekno night cafe Twenty One 13. helmikuuta kello 00–04.

Aloha Ramen 13. helmikuuta 16.30–18.

O'Connell's 13. helmikuuta 18–20.

Ravintola Hook 13. helmikuuta kello 19–21.

Majava Baari 13. helmikuuta kello 20–23.

Sokos Herkku 12. helmikuuta kello 9–10.30.

Akaa

Pub Alibaba Akaan Toijalassa 15.–16. helmikuuta ja 18. helmikuuta noin kello 11.

Valkeakoski

Roukon yhtenäiskoulu.

Pirkkala

Toivion koulu.

Nokia

Harjuniityn koulu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut