Pääministeri Marin: Jos koronaa ei oteta alueilla vakavasti, edessä voi olla keskustelu poikkeusoloista – ”Tilanne on vakava”

Jos alueet eivät reagoi koronaan riittävällä vakavuudella, pääministeri Sanna Marinin mukaan Suomessa voidaan tautitilanteen nopeasti heiketessä joutua harkitsemaan uudelleen siirtymistä poikkeusoloihin. Aamulehti tapasi maanantaina Pirkkalassa vierailleen Marinin.

Pääministeri Sanna Marin vieraili maanantaiaamuna Pirkkalan yhteislukiossa, jossa pääministeri itsekin kävi lukion. Mukana kierroksella Pirkkalan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Taru Tolvanen (vasemmalla), opettaja Veli-Matti Raunio, Pirkkalan yhteislukion rehtori Marjukka Suihko ja opettaja Pasi Kervinen.

23.11.2020 17:14 | Päivitetty 23.11.2020 21:37

Aamulehti

Pääministeri Sanna Marin (sd.) pitää mahdollisena, että Suomessa voidaan joutua harkitsemaan valtakunnan tasolla nykyistä tiukempien koronarajoitusten käyttöön ottamista.

Mikäli alueet eivät suhtaudu tilanteeseen riittävän vakavasti, tautitilanne heikkenee nopeasti, ja jos riittäviä toimia ei oteta ajoissa käyttöön, edessä voi pääministerin mukaan olla erittäin laajoja rajoituksia.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut