Miten hallitus hoitanut koronakriisin - pääministeri kertoo kansanedustajille: suora lähetys kello 14. - Koronavirus - Aamulehti

Suora lähetys nyt: Pääministeri Marin koronavirustilanteen hoitamisesta: ”Hallitus teki virheitä Helsinki-Vantaan lentokentällä, olisi pitänyt ratkaista nopeammin”

Pääministerin ilmoitukselle on varattu aikaa kaksi tuntia, seuraamme suorana lähetyksenä.

Pääministeri Sanna Marin (sd) kertoo tänään kansanedustajille miten hallitus on suoriutunut koronavirustilanteen hoitamisesta.­

29.4.2020 13:51

Pääministeri Sanna Marin (sd.) ja hallituksen ministerit ovat olleet viime ajat tuttu näky julkisuudessa kertomassa miten Suomi, hallitus ja eduskunta ovat hoitaneet keväisen koronaviruskriisin.

Tänään Marin kertoo kansanedustajille, miten asiassa on suoriuduttu.

Näytämme eduskunnan täysistunnon suorana lähetyksenä.

Lisäksi politiikan toimittaja Tommi Parkkonen seuraa eduskunnan täysistuntoa livetekstipäivityksillä, jotka näkyvät tässä:

Katso suora lähetys tästä:

Hallitus on saanut oppositiolta lähtökohtaisesti tuen kaikille koronatoimilleen. Tosin Huoltovarmuuskeskuksen ja sosiaali- terveysministeriön suojainhankinnat ovat herättäneet kriittisiä kysymyksiä.

Lisäksi hallituksen sisällä Uudenmaan eristyksen päättäminen on ollut vaikea asia keskustalle.

Eduskunnan tämän päivän täysistunnossa onkin luvassa lukuisia kysymyksiä pääministeri Marinille ja hänen hallitukselleen.

Pääministerin ilmoitukselle on varattu aikaa enintään kaksi tuntia.

Marin on jo kertaalleen antanut helmikuussa eduskunnalle pääministerin ilmoituksen koronavirustilanteen hoidosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?