Monet tislaamot aloittavat koronan takia käsidesin tuotannon - Koronavirus - Aamulehti

Tamperelainen juomatehdas keksi vaihtoehdon lomautuksille ja alkaa tuottaa käsidesiä 1000 litraa päivässä – ”Parin viikon tuotanto on jo myyty”

Käsityöläisjuomien kysyntä hiipuu, mutta käsihuuhteesta on koronavirusepidemian takia pulaa. Jo useat juomanvalmistajat valmistelevat käsidesituotantoa. Huoltovarmuuskeskus on avannut varastonsa ovet, jotta terveydenhuollon suojavarusteet eivät lopu.

Glögeihin ja virvoitusjuomiin erikoistunut Poikain Parhaat muuttaa tuotantolaitostaan ja turvaa yrityksen työpaikat koronakriisin yli, kertoo toimitusjohtaja Nikolas Jokisalo. Taustalla tuotantovastaava Mira Jokisalo.­

25.3. 6:09 | Päivitetty 25.3. 7:10

Aamulehti

Moni juomavalmistaja alkaa valmistaa käsidesinfiointiainetta koronaviruksen takia.

Ruistislaamo Kyrö Distillery Company valmistelee jo käsihuuhteen tuotantoa. Tamperelainen Poikain Parhaat muuttaa linjastojaan tämän viikon lopulla.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat