Akaaseen uusi Pihlajalinnan koronatestipiste - Koronavirus - Aamulehti

Akaaseen uusi koronatestauspiste – Pihlajalinna avaa pisteen torstaina lääkärikeskuksen yhteyteen

Valtakunnallisesti laboratorioiden testauskapasiteetti on yli 16 000 näytettä päivässä.

17.9.2020 8:20

Aamulehti

Pihlajalinna avaa torstaina 17. syyskuuta uuden koronatestauspisteen Akaassa. Testipiste tulee lääkärikeskuksen yhteyteen osoitteessa Kirkkotori 10. Näyte voidaan ottaa myös asiakkaan ollessa autossa.

Pihlajalinnan aluejohtaja Sanna Poikonen kertoo tiedotteessa, että uuden testauspisteen myötä alueen testauskapasiteetti kasvaa.

Pihlajalinnalla on koronatestauspisteet Pirkanmaalla myös Tampereella ja Kangasalla.

Akaan testauspiste on avoinna ajanvarauksella. Koronatesti voidaan tehdä lääkärin tai hoitajan lähetteellä kaikille, joilla on koronavirusinfektioon sopivia oireita, kuten flunssaa, nuhaa, yskää, kurkkukipua, lihassärkyä, kuumetta, tai äkillisen vatsataudin oireita.

Mikäli henkilöllä on koronavirusinfektioon viittavia oireita, hän voi varata ajan lääkärin vastaanotolle puhelimitse tai ottaa yhteyttä lääkäriin Pihlajalinna-sovelluksen kautta ilman ajanvarausta.

Työterveysasiakkaille lähete testiin voidaan tehdä oireiden perusteella myös Pihlajalinnan hoitajapuhelinpalvelussa.

Asiakas saa toimipisteestä tarkemmat ohjeet näytteenottoon hakeutumisesta. Testituloksen saaminen kestää tavallisesti 1−3 vuorokautta. Lisätietoja koronatestaustoiminnasta löytyy myös Pihlajalinnan verkkosivuilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos