Vappu ei tuonut piikkiä kotiintoimituksiin: ruokatilauksia ei mahdu - Koronavirus - Aamulehti

Korona-arki ylittää yhä ruokakauppojen käsityskyvyn – Verkkokaupan päällikkö: ”Tiedän, että asiakkaat ovat jopa yöllä valvoneet odottaen ikkunoiden aukeamista”

Vapun juhlapyhät eivät tuoneet piikkiä ruokakauppojen kotiintoimituksiin, sillä kauppojen toimitusikkunat ovat jo ennestään täysiä. Huhtikuussa toimitukset aloittanut K-Citymarket Lielahti yllättyi erityisesti siman ja munkkien tavallista suuremmasta menekistä.

Ruokakauppojen nouto- ja kotiinkuljetuspalvelut ovat olleet kysyttyjä koronavirustilanteen vuoksi. Kysyntään ei ole pystytty vastaamaan missään ruokakaupassa, koska kysyntää on liikaa.­

3.5.2020 8:36

Aamulehti

Vapun aatonaattona Tampereen Lielahden K-Citymarketin kalenteri on täpötäynnä kuin Koskipuisto tavallisena vappuaattona.

Tänä vappuna poikkeuksellista oli se, että Koskipuisto oli tyhjä ja juhlat juhlittiin kotona.

Tilauspiikkiä ruokakaupoissa ei nähty, sillä katto on jo tullut vastaan. Pirkanmaan Osuuskaupan ruuan verkkokaupan päällikkö Erika Vakkilainen sekä K-Citymarket Pirkkalan ja K-Citymarket Lielahden kauppiaat Sami Sivonen ja Marko Strand sanovat, ettei vappu tuonut muutosta jo ennestään pullisteleviin toimituskalentereihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?