Nämä kolme päiväkodin työntekijää halusivat heti siirtyä avuksi kriittisiin tehtäviin Tampereella – ”Täällä Impivaarassa virus on paljon vaarallisempi asia” - Koronavirus - Aamulehti

Nämä kolme päiväkodin työntekijää halusivat heti siirtyä avuksi kriittisiin tehtäviin Tampereella – ”Täällä Impivaarassa virus on paljon vaarallisempi asia”

Tampereen kaupunki siirtää nyt satoja työntekijöitään avuksi kriittisiin tehtäviin sosiaali- ja terveyspalveluihin. Päiväkodissa työskentelevät Anne-Mari Kaitemo, Roope Komonen ja Tiina Koljonen eivät kauaa jahkailleet, vaan ilmoittautuivat heti vapaaehtoisiksi. – Minulle tämä oli kunnia-asia. Jäänkö heiluttelemaan käsiäni vai ryhdynkö auttamaan siellä, missä pystyn? sanoo Koukkuniemeen siirtynyt lastenhoitaja Tiina Koljonen.

Anne-Mari Kaitemo, Roope Komonen ja Tiina Koljonen ovat nyt kevään ajan uusissa tehtävissä, kun päiväkotien toiminta on supistunut Tampereen kaupungilla koronavirusepidemian seurauksena.­

11.4.2020 7:12

Aamulehti

Maanantai oli historiallinen päivä tamperelaisille Anne-Mari Kaitemolle, Roope Komoselle ja Tiina Koljoselle. He vaihtoivat ensimmäisten joukossa uusiin työtehtäviin. Kukin siirtyi tutusta päiväkodistaan tilapäisesti auttamaan vanhustenhoidossa ja päihdehuollossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?