Lukioiden tiloja voidaan käyttää Tampereella perusopetukseen - Koronavirus - Aamulehti

Osa ala- ja yläkoululaisista voisi opiskella lukioiden tiloissa, osa opinnoista olisi ulkona – Tampereen sivistyspalveluiden johtaja kertoo lähiopetukseen siirtymisestä

Tampereen kaupungin sivistyspalveluiden johtaja Lauri Savisaari sanoo, että huoltaja ei voi jättää lasta kotiin lähiopetuksen alkaessa tuosta vain. Poissaoloon opetuksesta tarvitaan lupa kuten muulloinkin. Savisaari uskoo, että asiat saadaan ennakkovalmisteluiden ansiosta valmiiksi kahdessa viikossa.

Tampereen kaupungin sivistyspalveluiden johtaja Lauri Savisaari luottaa siihen, että ensisijaisesti koulujen oma henkilökunta pystyy hoitamaan kahden viikon opetuksen.­

30.4.2020 10:37 | Päivitetty 30.4.2020 18:51

Aamulehti

Hallituksen keskiviikkoiltana antama ilmoitus perusopetuksen palaamisesta lähiopetukseen 14. toukokuuta herätti heti tukun kysymyksiä ja tunteen purkauksia.

Tampereen kaupungin sivistyspalveluiden johtaja Lauri Savisaari rauhoittelee tilannetta ja kertoo, että eri ratkaisuihin on alettu valmistautua jo ennen eilistä päätöstä. Kuuma peruna on tällä hetkellä myös Tampereella tilojen järjestäminen niin, että oppilaat ja opetushenkilöstö voivat asettua niihin korona-ajan ohjeistuksen mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?