Koronavirus – Yrittäjä, täältä haet apua - Koronavirus - Aamulehti

Tamperelaiselle joogayrittäjä Anu Niemelle työttömyysturva on toivonpilkahdus: ”Tulot on nolla” – Tässä yrittäjien tärkeimpiä tukitoimia koronakriisissä

Koronavirus on ajanut yritykset ahtaalle. Business Finlandilta haettiin muutamassa päivässä rahoitusta 368 miljoonan euron edestä. Finnveran saamien rahoitushakemusten määrä taas moninkertaistui. Tamperelaisen joogastudion tunnit on peruttu. Yrittäjä Anu Niemi näkee hallituksen lupauksen päästää yrittäjät työttömyysturvan piiriin pilkahduksena toivoa. Kokosimme yhteen sen, mitä yrittäjien tukimahdollisuuksista kriisissä tiedetään nyt.

Anu Niemi ohjasi maanantaina toistaiseksi viimeisen joogatunnin Studio Vintin joogasalissa Tampereen Näsilinnankadulla. Koronavirus on tyhjentänyt joogasalin tuntikalenterin. Joitain tunteja on pidetty verkossa.

27.3.2020 7:53

Aamulehti

Anu Niemi paketoi joogamaton rullalle. Studio Vintin yrittäjä kertoo yksityistunnin päätteeksi, että nyt viimeinenkin joogatunti on ohjattu. Koronavirus on tyhjentänyt joogasalin kalenterin.

Toivonpilkahduksen tukalaan tilanteeseen on tuonut hallituksen lupaus helpottaa yrittäjien pääsyä työttömyysturvan piiriin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos