Kangasalla suljettiin yksityinen päiväkoti varotoimena koronan takia - Koronavirus - Aamulehti

Kangasalla suljettiin yksityinen päiväkoti varotoimena koronan takia

Päiväkoti on suljettuna maanantaina ajan, koska työntekijöitä on ollut kontaktissa koronavirukselle altistuneiden kanssa. Päiväkoti avataan tiistaina, ellei ilmene syytä jatkaa sulkua.

Touhula-päiväkotien viestintäjohtaja Ossi Ahto kertoo, että ratkaisu päiväkodin sulkemisesta maanantain ajaksi tehtiin, koska työntekijöitä on ollut kontaktissa koronavirukselle altistuneiden kanssa. Kyseessä on varotoimenpide.

9.3.2020 10:32

Aamulehti

Kangasalan keskustassa on suljettu yksityinen Touhula-päiväkoti varotoimena koronaviruksen takia maanantain ajaksi. Päiväkodissa on kaikkiaan 25 lasta.

Sunnuntaina kerrottiin, että kangasalalaisessa Pitkäjärven yläkoulussa on altistunut koronavirustartunnalle noin 90 oppilasta ja osa koulun henkilökunnasta.

– Työntekijöitämme oli ollut kontaktissa altistuneiden kanssa, joten päätimme illalla varotoimenpiteenä pitää päiväkodin tämän päivän kiinni, kertoo Touhula-päiväkotien viestintäjohtaja Ossi Ahto.

Maanantaina aamupäivällä Ahto kertoo, että mitään oireita kenelläkään päiväkodissa ei ole ollut.

– Kuuntelemme Kangasalan terveysviranomaisten ohjeistusta, ja näillä näkymin päiväkoti on normaalisti auki huomenna, jollei mitään uutta ilmene, Ahto kertoo.

Pitkäjärven koulussa altistuneet asetettiin karanteeniin kahdeksi viikoksi, ja koulun lähiopetus keskeytettiin viikoksi varotoimenpiteenä.

Maanantaina kerrottiin, että Pirkanmaalla on todettu yksi uusi koronavirustartunta. Se on Pirkanmaalla viides vahvistunut tartunta. Tartunnan saanut oli palannut matkalta Pohjois-Italiasta.

Tässä tapauksessa altistuneita on kolme, ja yksi heistä asuu Pirkanmaalla. Altistuneet on asetettu karanteeniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos