Tampereen abit etäopetukseen: tätä se tarkoittaa - Koronavirus - Aamulehti

Tampereen abiturientit siirretään etäopetukseen, syynä korkeakouluopiskelijoiden tartunnat – vaihtoehtona mietittiin myös kahden viikon karanteenia ennen kirjoituksia

Tampereen lukioiden abiturientit siirtyvät etäopetukseen keskiviikkona 9. syyskuuta, ja opiskelevat kotoa syksyn ylioppilaskirjoitusten loppuun saakka. Tampereen lukiokoulutuksen johtaja Jorma Suonio sanoo, että osittaista siirtymistä etäopetukseen on koko ajan harkittu, vaikka Tampereen lukiomaailmassa ei hänen tietojensa mukaan ole todettu tartuntoja tai altistumisia.

Tampereen kaupungin lukiokoulutuksen johtaja Jorma Suonion mukaan päätös abien etäopetukseen siirtymisestä tehtiin epidemiologien suosituksesta maanantaina. ­

7.9.2020 17:47 | Päivitetty 8.9.2020 6:55

Aamulehti

Tampereen lukioiden abiturientit siirtyvät etäopetukseen keskiviikosta alkaen. Asiasta tiedotettiin oppilaita sekä heidän vanhempiaan Wilma-viestillä maanantaina iltapäivällä.

Tampereen kaupungin lukiokoulutuksen johtaja Jorma Suonio kertoo, että etäopetukseen siirtymisen taustalla on Tampereen kaupungin epidemiologien suositus.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?