Koronatuki Pirkanmaan elystä - hakemusten määrä räjähti - Koronavirus - Aamulehti

Sadat pienyritykset hakevat koronatukea Pirkanmaalla: Hakemusten ja päätösten määrä räjähti elyssä – ”Kivijalkakaupan säilyttäminen pistää väkisinkin kehitystyön aluilleen”

Pirkanmaalla toistatuhatta yritystä on hakenut ely-keskuksen koronatukea. Tukipäätöksiä tehtiin ensimmäisen viikon aikana yhtä paljon kuin tavallisia kehittämistukipäätöksiä vuodessa. Tamperelaisen second hand -liikkeen yrittäjät Jutta Koivisto ja Kaisa Mäkinen sanovat, että kriisi sysää kehitystyön alkuun väkisinkin. He aikovat hakea koronatukea seuraavaksi.

Koska second hand -myymälä on väliaikaisesti suljettu, yrittäjien oli keksittävä muita tapoja hoitaa myyntiä. Jutta Koivisto (oik.) ja Kaisa Mäkinen kuvaavat tuotteita myyntiin sosiaaliseen mediaan. Verkkokauppa on rakenteilla.­

20.4.2020 6:00 | Päivitetty 20.4.2020 8:05

Aamulehti

Tamperelaisyrittäjät Jutta Koivisto ja Kaisa Mäkinen päättivät Oldie second hand -putiikkinsa sulkemisesta lähes päivälleen kuukausi sitten. Sen jälkeen myymälää on pyöritetty luovasti.

Toistaiseksi Koivisto ja Mäkinen kuvaavat myytävät tuotteet yllään ja jakavat videot Instagramissa. Helpotusta kuvaus- ja viestittelyrumbaan tuo verkkokauppa, jota rakennetaan parhaillaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?