Presidentti Martti Ahtisaari ja rouva Eeva Ahtisaari ovat toipumassa koronaviruksesta - Koronavirus - Aamulehti

Presidentti Martti Ahtisaari ja rouva Eeva Ahtisaari ovat toipumassa koronaviruksesta – viimeisin koronatestitulos oli negatiivinen

Kahdeksankymppinen presidenttipari toipuu hyvää vauhtia koronasta. Tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä tai hänen puolisoaan Jenni Haukiota ei ole testattu koronaviruksen varalta, koska testaamiseen ei ole ollut syytä.

Presidentti Martti Ahtisaari ja hänen puolisonsa rouva Eeva Ahtisaari ovat toipumassa hyvää vauhti koronaviruksesta. Kuva on arkistokuva vuoden 2016 itsenäisyyspäivän Linnan juhlista.­

14.4. 13:03 | Päivitetty 14.4. 13:13

Helsinki

Presidentti Martti Ahtisaaren ja hänen puolisonsa rouva Eeva Ahtisaari ovat toipumassa koronasta. Molempien viimeisimmät koronavirusnäytteet olivat negatiivisia, kertoi Tasavallan presidentin kanslia tiistaina.

Martti Ahtisaari on 82-vuotias ja Eeva Ahtisaari on 83-vuotias.

Tasavallan presidentin kanslia kertoi presidentti Ahtisaaren koronavirustartunnasta tiistaina 24. maaliskuuta. Rouva Ahtisaaren tartunnasta kanslia kertoi muutamaa päivää aikaisemmin, lauantaina 21. maaliskuuta.

Ahtisaarten tartunta saattoi olla peräisin Helsingin Musiikkitalon naistenpäivän juhlakonsertista, johon Eeva Ahtisaari oli osallistunut maaliskuun alussa. Konsertin jälkeen eräällä siihen osallistuneella oli todettu koronatartunta.

Konserttiin osallistuneita kehotettiin tarkkailemaan vointiaan koronatartunnan varalta.

Konserttiin osallistui myös presidentti Tarja Halonen. Hänen ei ole kerrottu saaneen koronatartuntaa.

Tasavallan presidentin kansliasta kerrotaan Aamulehdelle, että Tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä tai hänen puolisoaan Jenni Haukiota ei ole testattu koronaviruksen varalta, koska testaamiseen ei ole ollut syytä.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat