Korona: Joukkoaltistumisia tulee Pirkanmaalla nyt ilmi lähes päivittäin - Koronavirus - Aamulehti

Joukkoaltistumisia tulee Pirkanmaalla ilmi lähes päivittäin, ja karanteenissa on useita satoja ihmisiä – Epidemiologi pohtii seurauksia: ”Tämä on jännittävä viikko”

Viimeisen viikon aikana Pirkanmaalla on tullut ilmi useita korona-altistumisia, joiden seurauksena pelkästään Tampereella on asetettu karanteeniin useita satoja ihmisiä.

Tampereen kaupungin epidemiologi Sirpa Räsänen kertoo, että Tampereella ollaan tällä hetkellä odottavalla kannalla siitä, mitä viime viikosta seuraa. - Viime viikolla suuriakin altistumisketjuja tuli ilmi paljon. Tästä johtuen tarkkailemme nyt tilannetta ja katsomme tarkasti, jäävätkö ne vain altistumisiksi, vai tuleeko niistä tartuntoja, Räsänen sanoo.

2.11.2020 18:38

Aamulehti

Pirkanmaan alueella tuli viime viikon aikana ilmi noin sata koronavirustartuntaa sekä useita mahdollisia joukkoaltistumisia, joista suurin osa tapahtui päiväkodeissa tai oppilaitoksissa.

Maanantaina tietoon tuli lisäksi, että 20 henkilöä Tredun Santalahdentien toimipisteestä on asetettu karanteeniin. Kaikki karanteeniin asetetut henkilöt kuuluvat samaan opiskelijaryhmään ja heidän joukossaan on opiskelijoiden lisäksi ohjaajia ja opettajia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut