Näin tiistain suuri koronapäivä eteni: THL ja STM suosittivat koronapassin tauottamista ja Pirkanmaan koronanyrkki kahden viikon sulkua – lue tapahtumat ja taustat kootusti

Tiistai oli koronaviruspohdintojen superpäivä, sillä sen aikana pidettiin kolme tilaisuutta siitä, miten vaikeaa korontilannetta lääkitään. Päivä alkoi valtakunnallisella koronatiedotuksella, ja iltapäivällä vuorossa oli Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän info. Päivän lopuksi hallitus aloitti pitkän neuvottelunsa koronarajoituksista. Tässä artikkelissa ovat koottuina kaikki tiistain tapahtumat ja päätökset.

Tiistaina 21. joulukuuta on odotettavissa ainakin Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän tiedotustilaisuus, jossa puhuu johtajaylilääkäri Juhani Sand (vas.). Hallitus neuvottelee pääministeri Sanna Marinin (oik.) johdolla koronatoimista, ja myös STM ja THL pitivät viikkoinfonsa. Tilannekatsauksessa oli STM:n johtava asiantuntija Liisa-Maria Voipio-Pulkki.

20.12.2021 21:17 | Päivitetty 21.12.2021 23:37

STT, Aamulehti

Vaikea koronatilanne on ajanut sairaanhoitopiirit, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), sosiaali- ja terveysministeriön (STM) ja hallituksen pohtimaan, mitä toimia seuraavaksi voidaan ottaa käyttöön.

Tähän juttuun on koottu tiistain tärkeät kellonajat ja koronapohdintojen taustat.

Pirkanmaa: Koronanyrkki esittää kahden viikon sulkua

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut