Hervannan vapaa-aikakeskuksen kuntosalilla mahdollinen korona-altistus

3.11.2020 15:30 | Päivitetty 3.11.2020 22:10

Aamulehti

Hervannan vapaa-aikakeskuksen kuntosalin vanhalla puolella viime tiistaina eli 27. lokakuuta kello 18–22 oleskelleet ovat saattaneet altistua koronavirustartunnalle. Asiasta kertoo Tampereen kaupunki.

Tuona aikana kyseisellä kuntosalilla oleskelleita henkilöitä kehotetaan varovaisuuteen ja muistutetaan, että mikäli ilmaantuu infektio-oireita on syytä pysytellä kotona ja hankkiutua koronavirustestiin.

Viime viikolla kerrottiin mahdollisista korona-altistumisista myös Hervannan terveysasemalla.

Hervannan terveysasemalla maanantaina asioineet ovat voineet altistua koronavirustartunnalle

Kaupunki ohjeistaa, että jos oireita ilmaantuu, koronavirustestiin pääsee täyttämällä koronavirustaudin oirearvion Omaolo.fi-palvelussa ja lähettämällä sen terveyspalvelujen neuvontaan, josta saa ohjeet testiajan varaamiseen. Terveyspalvelujen neuvonnan ammattilaiset katsovat oirearvioita joka päivä kello 8–20.

Jos ei voi käyttää Omaoloa, voi soittaa terveyspalvelujen neuvontaan 03 10023 tai 03 5657 0023. Numero palvelee joka päivä kello 7–22. Terveyspalvelujen neuvonnan ollessa kiinni voi soittaa Taysin koronaneuvontanumeroon 03 3116 5333.

Joukkoaltistumisia tulee Pirkanmaalla ilmi lähes päivittäin, ja karanteenissa on useita satoja ihmisiä – Epidemiologi pohtii seurauksia: ”Tämä on jännittävä viikko”

Oikaisu 3.11. kello 22.09: Korjattu viikonpäivävirhe, 27. lokakuuta oli tiistai, ei perjantai.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut