Kolumni: Yksilöllä on oikeus vastustaa koronatoimia ja vaatia sairastuttuaan hyvää hoitoa - Kolumnit - Aamulehti

Perustuslaki turvaa oikeuden höperehtiä – yhteiskunta on jakanut oikeuksia avokätisesti

Kadonnut luottamus yhteiskuntaan palaa viimeistään hädän hetkellä, kirjoittaa kolumnisti Kari Huoviala.

28.11.2021 7:30

Yksilöllä on oikeus mädättää hampaansa, jos hän katsoo terveyden ammattilaisten neuvojen loukkaavan itsemääräämisoikeuttaan.

Ehkä hän ajattelee, että hampaiden terveyden korostaminen on viranomaisten katala juoni yksilöiden alistamiseksi. Hän epäilee, että hammaspropagandan tavoitteena on ihmiset orjuuttava saneluvaltio.

Valtamedia näyttää olevan mukana juonessa: se ei edes yritä esittää vaihtoehtoja.

Onneksi vaihtoehtoja ja muita hammaspropagandan tajunneita löytyy netistä!

Hammasfasismin vastustajien suosimalla keskustelusivulla nimimerkki "Herätkää ennen kuin on myöhäistä" todistelee tieteellisen tiedon puutteellisuutta. Nimimerkki muistuttaa, että vain vähän aikaa sitten hammaslääketieteen nimissä myrkytettiin ihmisiä elimistöön liukenevilla amalgaamipaikoilla.

Kouluhammaslääketieteelle on vaihtoehto, myötäilee "Luonnonlääkinnän löytänyt".

Hän on itse kokenut, etteivät yliopistoista valmistuneet hammaslääkärit ota ihmistä huomioon psykofyysisenä kokonaisuutena. Suurena virheenä nimimerkki pitää sitä, että ns. tieteellinen hoito häiritsee elimistön luontaisia toimintoja.Elimistö parantaa itse itsensä, jos sen annetaan toimia!

Kuin jatkoksi "Keksijä" huomauttaa, että apteekeista saa ilman reseptiä valmistetta, jolla jokainen voi itse paikata hampaansa.

Nimimerkki "Huolestunut" kysyy, valvooko kukaan kenen asialla hammaslääkäri on. Hän varoittaa, että hampaaseen porattuun koloon on hyvin helppoa piilottaa siru, jonka avulla meitä voidaan valvoa.

Yksinkertaisia huijataan, huudahtaa "Minä vaan" ja neuvoo ihmisiä ottamaan itse selvää asioista, jotka valtamedia salaa. Hän sanoo tietävänsä varmasti, että kaiken takana on sokeriteollisuuden, ylikansallisten virvoitusjuomajättien ja hammaslääkärien globaali salaliitto.

"Uskova Pirkanmaalta" muistuttaa, että ihminen hampaineen on Luojan luomus. Hän sanoo, ettei Luojan tekemisiin sovi puuttua. Hampaat kestävät tarkoitetun ajan!

Nythän minä hokasin, että hampaiden terveydestä pakistessani unohdin varsinaisen aiheeni eli koronarokotukset.

Yhteiskunta on jakanut oikeuksia avokätisesti.

Yksilöllä on oikeus vastustaa koronatoimia ja vaatia sairastuttuaan hyvää hoitoa.

Kari Huoviala

Pettymys uudelleen kiristyviin koronarajoituksiin on johtanut mielenosoituksiin eri puolilla Eurooppaa. Rajoituksia otetaan käyttöön, kun liian harva ottaa rokotuksen. Kuva on Rotterdamissa Hollannissa 19.11. olleesta mielenosoituksesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut