Nokian Siuroon tulee uusi kirjafestivaali – mukana on 18 kirjailijaa

Luvassa on kirjamyyntiä, kirjailijapuheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja musiikkia.

Kirjailija Tuija Välipakka osallistuu Painetun sanan markkinoilla paneelikeskusteluun, jossa pohditaan, kuinka digitalisaatio ja kirjallisuus kohtaavat. Välipakka kuvattiin kissansa kanssa kotonaan Tampereella tammikuussa 2019.

15.8. 11:55

Aamulehti

Kirjallisuuden ystäviä hellitään uudella tapahtumalla, kun Siuro-Seura ja Koski-Baari järjestävät lauantaina 20. elokuuta Painetun sanan markkinat Nokialla Siuron Knuutilan kartanolla ja Koski-Baarissa.

Markkinoilla esiintyy järjestäjien tiedotteen mukaan 18 kirjailijaa. Mukana on esimerkiksi runoilija Kari Aronpuro.

Ohjelmassa on kirjamyyntiä, kirjailijapuheenvuoroja, paneelikeskusteluita sekä elävää musiikkia. Paneelikeskusteluissa pohditaan, kuinka digitalisaatio ja kirjallisuus kohtaavat ja tuoko sähköistyminen mukanaan esimerkiksi joitakin hankaluuksia. Paneelissa aihetta ruotivat pirkkalaiskirjailijat Juha Siro, Saara Metsäranta ja Tuija Välipakka. Toisessa keskustelussa mietitään, miten ihmisen identiteetti ja kehosuhde muodostuvat. Tässä paneelissa keskustelevat kirjailijat Artemis Kelosaari, Pulmu Kailamo, Taru Kumara-Moisio ja Reetta Vuokko-Syrjänen.

Kuvataidetta Väenpirtissa

Knuutilan päärakennuksessa ovat paikalla teoksineen Pirkkalaiskirjailijat, Palladium Kirjat Siurosta, Warelia Sastamalasta, Aviador Kustannus Nurmijärveltä ja Osuuskumma Tampereelta sekä sarjakuvataiteilija Tommi Musturi Siurosta. Nokialaiset kuvataiteilijat Leo Harjapää ja Juha Isometsä pitävät töidensä myyntinäyttelyn Knuutilan Väenpirtissä.

Markkinoille Knuutilan kartanolle on vapaa pääsy. Päivän aikana on mahdollista ostaa lounasta joko kartanon alueelta tai Koski-Baarista, jonne päivän ohjelmakin päättyy.

Lauantaina 20.8.2022 Painetun sanan markkinat Siuron Knuutilan kartanolla ja Koski-Baarissa kello 10–22. Knuutilan Kartano osoitteessa Lukkisalmentie 49 ja Koski-Baari osoitteessa Siurontie 71, Siuro.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut