Dannyn tytär paljastaa tuoreessa kirjassa kärsineensä teini-iästä saakka isänsä naiskohuista: ”En puhunut isälle kahteen vuoteen”

Dannystä tehty uusi kirja valottaa artistin kahta eri puolta: Lempeänä ja auttavaisena herrasmiehenä tunnettu Danny on mestari konfliktien välttelyssä. Lisäksi hänen mielialojensa vaihtelu keikkapaikoilla nuorempana oli Virve Rostin mukaan selittämätöntä.

Danny viettää paljon aikaa Rauman Suvilahdessa sijaitsevalla huvilallaan. Se on aikoinaan ollut hänen isänsä suvun omistuksessa ja siksi Dannylle rakas paikka.

28.10.2021 7:07

Jos lukija odotti uudesta Tuntematon Danny -kirjasta roiseja ja aiemmin pimennossa olleita paljastuksia Dannyn naisseikkailuista ja kulissien takaisesta elämästä, luvassa on pettymys.

Vaikka viime aikoina julkaistut musiikki- ja elokuvamaailman elämäkerrat ovat olleet täynnä toinen toistaan kohauttavampia likasaavi-paljastuksia, Danny-kirjan keskiöön on nostettu Danny artistina ja ihmisenä. Ei Dannyn itsensä versioimana, vaan tavalla, miten muut ihmiset hänen ympärillään ovat hänet nähneet.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut