Jari Tervo vietti kesän idyllistä kirjailijaelämää Tampereen Teiskossa: ”Tuntuu kuin olisin lomalla” – Nyt häneltä ilmestyy uutuuskirja poikkeuksellisesta suomalaisesta merkkihenkilöstä - Kirjat - Aamulehti

Jari Tervo vietti kesän idyllistä kirjailijaelämää Tampereen Teiskossa: ”Tuntuu kuin olisin lomalla” – Nyt häneltä ilmestyy uutuuskirja poikkeuksellisesta suomalaisesta merkkihenkilöstä

Jari Tervon uusi romaani ilmestyy tänään keskiviikkona. Merkittävä osa tästäkin kirjasta syntyi kesämökillä Tampereen Teiskossa. Aamulehden haastattelussa Tervo kertoo, miksi mökillä syntyy parasta tekstiä. Puhuttiin myös Lionel Messistä ja täsmällisistä verbeistä.

Jari Tervo on ollut pitkään Suomen tunnetuimpia kirjailijoita. Esikoisromaani Pohjan Hovi ilmestyi vuonna 1992, mitä ennen Tervo oli jo debytoinut runoilijana. Tervo kuvattiin Helsingissä 18. syyskuuta.

22.9.2021 6:00

Aamulehti

Seuraa nostoja kirjailija Jari Tervon, 62, loppukevään ja kesän Twitter-päivityksistä:

”Kirjoitan mökillä romaania Mikael Agricolasta. Valmistuu pian, ilmestyy syksyllä.”

”Yksinäinen korpikirjailija leivitti ahvenfileet ruiskorppujauhossa, paistoi leivityskananmunan lisukkeeksi ja pesaisi tomaatteja ja basilikaa kylkeen. Söihän tätä.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut