Kulmayhde. Supistusnippa. Puserrusliitin. Sinkilä – kirjoittaja voi helliä itseään treffeillä itsensä kanssa vaikka rautakaupassa. Päivi Haanpää ja Terhi Rannela kirjoittivat mainion kirjoittajan oppaan. - Kirjat - Aamulehti

Tamperelaiset kirjailijat tekivät kirjoittamisen oppaan, jonka luettuaan on vaikea olla tarttumatta kynään – teoksen asenne erottaa sen muista opaskirjoista

Päivi Haanpää ja Terhi Rannela kirjoittivat valoisan, iloisan ja innostavan kirjoittamisen oppaan hyvällä kysymyksellä: Miksi en kirjoittaisi?

Päivi Haanpää ja Terhi Rannela innostavat kirjoittamisen oppaassaan kirjoittamaan ja lukemaan kaikkialla. Heille yksi mieluinen kirjoittamispaikka Tampereella on kahvila Amurin Helmi.

15.11.2019 10:57

Aamulehti

Kynä ja paperi ovat maailman halvimmat tuotantovälineet. Muutaman kymmenen senttiä maksavilla työkaluilla pystyy synnyttämään uusia maailmoja, todellisuuksia, maailman mahtavimpia erikoistehosteita. Lisäksi kirjoittaminen on mukavaa ja terveellistä. Se pitää aivoja kunnossa samalla tavalla kuin liikunta, hyvä uni ja ravinto.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut