Aamulehden sovelluksen äänikirja vaihtuu: Vuorossa on selviytymistarina Nobel-palkitusta naisesta, joka pakeni Isis-terroristien seksiorjuudesta - Kirjat - Aamulehti

Aamulehden sovelluksen äänikirja vaihtuu: Vuorossa on selviytymistarina Nobel-palkitusta naisesta, joka pakeni Isis-terroristien seksiorjuudesta

Nadia Murad on syntynyt vuonna 1993. Hän oli Isisin vankina kolmen kuukauden ajan vuonna 2014. Nobelin rauhanpalkinnolla hänet palkittiin viime vuonna.

1.3.2019 7:30

Maaliskuun äänikirjana Aamulehden sovelluksessa on irakilaisen ihmisoikeusaktivisti Nadia Muradin ja toimittaja Jenna Krajeskin teos Viimeinen tyttö. Äänikirja vaihtuu perjantaina, joten vielä torstain ehtii kuunnella helmikuun äänikirjaa, Miika Nousiaisen Juurihoitoa.

Nobelin rauhanpalkinnon saaneen Muradin kirja on viime vuonna suomeksi ilmestynyt selviytymistarina naisesta, joka pakeni Isis-terroristien seksiorjuudesta.

Mukana on myös ihmisoikeusjuristi Amal Clooneyn esipuhe. Äänikirjan lukee Petriikka Pohjanheimo.

Aamulehden tilaajana saat äänikirjan käyttöösi lataamalla sovelluksen tai päivittämällä sen uusimpaan versioon. Kuuntelu tapahtuu sovelluksen Äänikirja-välilehdellä.

Sovellus muistaa, mihin kohtaan jäit, joten sinun ei tarvitse etsiä oikeaa kohtaa jatkaessasi kuuntelemista seuraavalla kerralla, jos jatkat kuuntelua samalla laitteella.

Keväällä ultramaraton

Sovelluksen äänikirjat vaihtuvat kuukausittain.

Huhtikuussa siirrytään fiktiivisen jännityksen puolelle norjalaisdekkaristi Samuel Bjørkin Poika pimeästä -romaanin myötä.

Toukokuussa kirjailija, toimittaja ja ultrajuoksija Karo Hämäläinen pohtii juoksemisen ristiriitoja, kipua ja nautintoa, lamaannusta ja intoa kirjassaan Miksi juoksen.

Kesäkuussa sovelluksessa on kuunneltavissa Enni Mustosen Koskivuori-sarjan avausosa Verenpisara ikkunalla.

Alun perin vuonna 1998 ilmestynyt historiallinen romaani vie pienen etelähämäläisen pitäjän syrjäiseen kyläkoulun helteisenä kesänä vuonna 1917. Enni Mustonen (alias Kirsti Manninen) on Suomen suosituimpia ja tuotteliaimpia kirjailijoita.

Äänikirja on kuunneltavissa Aamulehden sovelluksessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos