Kirjailija Hanna-Riikka Kuisma kuvaa kaunistelematta ongelmalähiön väkivaltaista elämää, johon kuuluu vedonlyöntiä katutappeluista ja kovia huumeita - Kirjat - Aamulehti

Kirjailija Hanna-Riikka Kuisma kuvaa kaunistelematta ongelmalähiön väkivaltaista elämää, johon kuuluu vedonlyöntiä katutappeluista ja kovia huumeita

Hanna-Riikka Kuisman romaani kuvaa syrjäytyneiden omalakista yhteisöä. Onko lähiöhelvetti totta vai kauhukuva tulevaisuudesta?

Porilaiskirjailija Hanna-Riikka Kuisma tuntee elämänpiirin, jota hän kirjoissaan kuvaa. Hän on asunut rosoisemmillakin kerrostaloalueilla Porissa ja Lahdessa.

30.3.2019 12:22

– Jos minulla jokin ideologia on, niin olen heikon ja köyhän puolella. Minusta äänen ansaitsevat myös sellaiset ihmiset ja tarinat, joita usein kuvataan vain jossain Alibin tai Seiskan sivuilla.

Näin sanoi kirjailija Hanna-Riikka Kuisma kolme vuotta sitten. Sanat tuntuvat nyt erityisen sopivilta. Kuisman uusi romaani Kerrostalo kuvaa syrjäytyneiden ihmisten yhteisöä, joka on kuin oma eristetty maailmansa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos