Xerox-seniorit tarinoivat joululounaalla Pyynikin uimahallin naapurissa

18.2. 15:00

Koska juhlat olivat ja missä?

Me kokoonnuimme 14.12. keskiviikkona joululounaalle koronavuoden jälkeen Pyynikin uimahallin naapurissa sijaitsevaan lounasravintolaan kabinettiin perinteisin menoin.

Mitä te juhlitte?

Me Xerox-seniorit pidämme veljeyttä ja ystävyyttä yllä työvuosiemme jälkeen kuukausipalaverien kera ja kerran tai kahdesti juhlavasti aterioiden. Edellinen tapaaminen ruokaillen avec viime keväänä. Jälleen näkeminen on jo itsestään juhlimisen aika.

Oliko ohjelmaakin?

No, jutut ja tarinat menneiden vuosien varrelta on riittävä ohjelma meille varttuneille. Juttuja tarinoita, ”uutisia” olisi niin paljon, että tärkein, seuranpito kärsisi tapaamistamme.

Mistä siellä puhuttiin?

Keskusteltiin maailman tilanteesta tässä ja nyt sekä tulevasta kehityksestä Euroopassa ja Ukrainan tilanteesta Venäjän brutaalin hyökkäyksen myötä. Aiheena oli myös Tampereen kaupungin tila yleensä, kasvusta, kaavoitus, sote jne. Muisteltiin lämmöllä jo edes menneitä kollegoitamme, niin oman tiimimme jäseniä kuin muualla suomea olleita työkavereita.

Säilyikö sopu?

Meillä ei koskaan ole tavatessamme eripuraa, eikä muutenkaan. Siksi? Onhan ilo nähdä, keskustella ja nauttia vanhan työporukan yhdessäolosta sanan pöydän ääressä syöden ja hörppien kahvit pipareiden jne. kera. Siis sopu säilyy aina.

Kuka raportoi?

Tarinan sepusti taas kerran, nuorin Seppo Virtanen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut