Moron meirän kekkerit: Laatujengi juhli Pitkoa piilopirtillä

10.11. 13:15

Koska juhlat olivat ja missä?

Keskellä viikkoa 21.9.2022 Pinsiössä Urkin Piilopirtillä.

Mitä te juhlitte?

Tähtitoimittaja Matti Pitkon kahdeksankymppisiä ja samalla Laatujengin perinteistä kokoontumista. Laatujengistä olivat paikalla Lasse Laatunen, Matti Parjanen, Jukka Rantala, Matti Pitko, Pekka Tuomola ja Matti Heinänen. Vain Tarmo Pukkila oli estyneenä Ranskassa pyöräilemässä.

Oliko ohjelmaakin?

Aluksi Urkin Piilopirtin isäntä Jyrki Sasi kertoi mielenkiintoisia tarinoita Urkista ja Piilopirtin historiasta. Lisäksi tutustuimme Piilopirtin hienoihin taidekokoelmiin. Päivällisellä nautimme erinomaisesta rosvopaistista. Päivällisen yhteydessä kaikki tietysti halusivat pitää Haka-Matille onnittelupuheen. Sitten illemmalla siirrytiin savusaunan löylyihin.

Mistä siellä puhuttiin?

No vaikka mistä! Silloin kun Laatujengi kokoontuu, puhetta ja muisteluita kyllä riittää. Päivälliselle saapuivat yllätysvieraina vielä Kalervo Kummola ja Piilopirtin isännän isoveli Kimmo Sasi varmistamaan tämän.

Säilyikö sopu?

No varmasti! Laatujengi on puhelias, mutta sopuisa porukka, vaikka savusaunalla keskustelu oli ajoittain äänekästäkin. Illan aikana kaikki asiat saatiin käsiteltyä. Aamulla herättiin pirteinä!

Kuka raportoi?

Heinä-Matti, Kamari-Matin ja Haka-Matin kaima.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut