Moron meirän kekkerit Sastamalassa: Hengitysliittolaiset lahjoittivat apuvälineitä osastolle

4.11. 13:00

Koska juhlat olivat ja missä?

20.9.2022 Tays Sastamalan sisätautien osastolla 4. kerroksessa.

Mitä te juhlitte?

Kyrösjärven Seudun Hengitysyhdistys ja Hengitysliitto lahjoittivat hengityksen apuvälineitä ja potilasoppaita. Laitteita voidaan käyttää muun muassa hengityssairaiden hoidossa ja kuntoutuksessa.

Oliko ohjelmaakin?

Hengitysyhdistyksen ja Hengitysliiton väki kiitti sairaalan ammattitaitoista henkilökuntaa. Muisteltiin Hoikan aikaa, kerrottiin yhdistyksen monipuolisesta toiminnasta Sastamalan alueella sekä Hengitysliiton kaikille avoimista verkkoluennoista.

Mistä siellä puhuttiin?

Oltiin iloisia Hengitysliiton työtä tukevista yksityishenkilöistä ja yrityksistä. Toivottiin, että jatkossakin mm. joulukeräyksen avulla on mahdollista jatkaa Hengitysliiton laajaa tiedon tuottamista, vertaistoimintaa, monipuolista järjestötyötä sekä hengityksen apuvälineiden lahjoituksia.

Säilyikö sopu?

Hyvässä hengessä oli ilahduttavan paljon väkeä. Osastonhoitaja Jenni Mannila, sairaanhoitaja Sari Ahola, perushoitaja Kristiina Hopeakivi, osastonhoitaja Tiina Ojala, ylilääkäri Kimmo Verho, osastonlääkäri Satu Luurila, sairaanhoitaja Päivi Aarinen sekä Kyrösjärven Seudun Hengitysyhdistyksestä Heli Moberg, pj. Marja-Leena Rajamäki ja järjestöasiantuntija Hanna-Leena Kärkkäinen.

Kuka raportoi?

Hengitysliiton Janne.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut